Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona celebrarà el centenari de Torres Monsó el 7 de novembre

Durant l’acte d’homenatge es presentarà l’escultura «Univers» que s’instal·larà al parc Central

Girona celebrarà el centenari de Torres Monsó el 7 de novembreAjuntament de Girona

Girona celebrarà els cent anys del naixement de l’escultor Francesc Torres Monsó, el 7 de novembre, amb un acte commemoratiu. L’acte serà un homenatge a l’artista, Premi Nacional de Cultura, i també servirà per presentar l’escultura Univers, que com va avançar Diari de Girona, l’Ajuntament vol instal·lar al parc Central. 

L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats. També parlaran diferents persones destacades del món de l’art que van ser properes a Torres Monsó, com són Pep Admetlla, Glòria Bosch, Jordi Font, Carme Ortiz, Josep M. Oliveras i Magdala Perpinyà. 

L’acte serà presentat i conduït per la cap del servei d’Arts Visuals, Museus i Patrimoni Cultural de Girona, Carme Sais, i comptarà amb la presència de la família de l’artista.

Tindrà lloc a la sala polivalent de La Marfà, a les 7, tot i que primer hi haurà un punt de trobada al peu de l’escultura La Mamaroca, popularment coneguda com La ben plantada, davant del Centre Cívic de Santa Eugènia.

Prem per veure més contingut per a tu