Segueix-nos a les xarxes socials:

Salt acollirà l’espectacle sobre el primer metge condemnat per eutanàsia

El teatre també programa «Una habitación propia», «El diablo cojuelo», «Panorama» o «Les bones intencions»

Salt acollirà l’espectacle sobre el primer metge condemnat per eutanàsiaTeatre de Salt

Celebraré mi muerte, un espectacle d’Alberto San Juan amb el testimoni del primer metge condemnat per eutanàsia a l’Estat; l’adaptació de la famosa novel·la de Virgina Woolf Una habitación propia o El diablo cojuelo, de Juan Mayorga i Rhum&Cia completen la programació del Teatre de Salt. Si a finals de desembre el teatre va anunciar espectacles com Fàtima, de Jordi Prat i Coll; Lorca en Nueva York també d’Alberto San Juan, Strafalari del Mag Lari o Hamlet.01, aquest dijous posa a la venda la programació completa, que de gener a maig inclou 25 propostes. 

Fàtima serà l’espectacle inaugural d’una temporada que també comptarà noms destacats com Clara Sanchís (Una habitación propia), Raquel Sans i Ramon Madaula (Buffalo Bill a Barcelona), Míriam Iscla (Les bones intencions) o una doble ració de San Juan, que presentarà Lorca en Nueva York i Celebraré mi muerte. 

A més a més, la programació comptarà amb l’aliança de Mayorga i els pallassos de Rhum & Cia, El diablo cojuelo. En l’apartat de còmedia, Salt recupera també l’excel·lent Les dones sàvies d’Enric Cambray i Ricard Farré; Una teràpia integral, amb tres funcions; Ni rastre de qui vam ser de Fel Faixedas i Carles Xuriguera o Hamlet.01, on Sergi Belbel escriu i dirigeix un anàlisi humorístic del primer acte de l'obra de Shakespeare.

Pel que fa a la música, la cantant Telva Rojas oferirà un concert de ritmes caribenys amb La Selva Big Band; l'actor de musicals Carlos Gramaje, recordat per les seves col·laboracions amb Dagoll Dagom, farà un repàs a la seva trajectòria (Al sud del Paral·lel) i e-STRINGS by GIO presentarà el seu nou concepte de fusió musical, on barregen la música clàssica amb el pop, rock, dance o ritmes llatins.

Pel que fa a la dansa, acollirà el solo Panorama de Raquel Gualtero i Silver Ballad de La Súbita. 

I pels més menuts, la programació repveu el retorn de Superbleda, El petit Dalí i el camí cap els somnis de Viu el Teatre i el nou espectacle del Mag Lari, Strafalari.

Prem per veure més contingut per a tu