Abril Gabriele presentarà nous temes aquest divendres a la nit al Yeah! de Girona

La cantant gironina d'origen argentí combinarà en el seu repertori èxits com "Lost Forever" o "Steven Spielberg" amb temes nous, en català, com "Oh, why" i "El rumor"

Abril Gabriele durant un concert, en un imatge d'arxiu

Abril Gabriele durant un concert, en un imatge d'arxiu / PAU LOPEZ

Albert Cornellà

Albert Cornellà

Abril Gabriele pujarà aquest divendres a la nit (23 h) a la sala Yeah! de Girona. La cantant gironina d'origen argentí oferirà un concert en el qual combinarà èxits clàssics del seu repertori de ritmes soul amb gotes de pop i de rock, com Lost ForeverHold On, Water & Fire o Steven Spielberg, amb altres que encara no han estat enregistrats, com Oh, why i El rumor, les seves dues primeres cançons en català. Al llarg de la nit tampoc hi faltarà alguna de les seves celebrades versions de música soul.

Segons explica la cantant i compositora, la majoria d'aquests talls que encara no té gravats, i que "guarda" de moment "pels directes", han tingut una gran acollida entre el públic que ja les ha pogut escoltar. Així mateix, Gabriele explica que tot i que té al cap enregistrar un disc en un moment o altre, la complexitat que això requereix fa que no sigui un objectiu immediat. No obstant això, continua treballant en noves composicions que anirà estrenant en els seus concerts.

Al Yeah! de Girona, on ja va actuar el maig de 2022, Abril Gabriele estarà acompanyada per la seva banda, formada per quatre músiques de reconeguda trajectòria dins l'escena musical, i amb qui ha aconseguit trobar la confiança i l'equilibri que "necessitava" per al seu projecte. Aquesta formació la integren la guitarrista Andrea Puig (Ginestà), la bateria Andrea González (Aida Oset), la baixista Anna Cruz (Les Testarudes) i la teclista Lara Streccia.

Les entrades per al concert d'aquest divendres al Yeah! es poden comprar de forma anticipada a través del portal Entradium per 8 euros, o bé a la mateixa taquilla de la cèntrica sala gironina per 10 euros.