Segueix-nos a les xarxes socials:

Una empresa gironina permet accedir a 80.000 rutes turístiques a través del mòbil

L'empresa Moggyl Open Solutions ha creat una aplicació gratuïta per al mòbil que permet accedir a 80.000 rutes turístiques, va informar l'empresa amb seu al municipi altempordanès d'Agullana. Actualment, aquesta aplicació està disponible per a dispositius BlackBerry, però l'objectiu és crear versions per a altres sistemes operatius mòbils com Android, Symbian, iPhone o Windows Mobile

L'aplicació, denominada "Ulugh", està pensada per a mòbils amb connexió a Internet i GPS, i inclou text, imatge, so i vídeo. Amb ella, l'usuari es podrà situar sobre la ruta en tot moment i seguir-la sense perill de pèrdua gràcies al GPS. També inclou un sistema d'alertes automàtiques que s'activa quan l'usuari s'està acostant a un punt d'interès sobre la ruta. Moggyl ha aconseguit les rutes a través d'un acord amb www.routeyou.com, la principal xarxa social d'Europa per a la creació, documentació i divulgació de rutes documentades.

Així, Routeyou ha convertit totes les rutes creades pels seus usuaris, que ja són més de 80.000, en un format compatible amb Ulugh. Part de l'acord ha consistit en la traducció del portal www.routeyou.com el castellà i català per part de Moggyl.

Prem per veure més contingut per a tu