El fundador de Facebook ha aconseguit augmentar la seva fortuna fins als 18.000 milions de dòlars (12.508 milions d'euros), cosa que el situa a la llista tecnològica dels més rics per davant dels fundadors de Google i personalitats com Steve Jobs o Steve Ballmer. Les últimes vendes de participacions de Facebook han estat claus per a l'augment de la fortuna de Zuckerberg, que als seus 27 anys segueix escalant posicions per ser el més ric.

Facebook no deixa de ser negoci. La xarxa social ha estat valorada en 70.000 milions de dòlars (48.619 milions d'euros) i sembla que tot el que toca es converteix en or. A l'espera que surti a borsa, Facebook continua augmentant el seu valor i fent més rics els seus propietaris. Mark Zuckerberg és qui més està aprofitant l'èxit de Facebook i el seu patrimoni no deixa d'augmentar.

L'última operació de Facebook ha consistit en la venda de 225.000 participacions a un preu de 29,28 dòlars (20,3 euros). La compa?nyia d'inversió GSV ha pagat un total de 7,32 milions de dòlars (5 milions d'euros). L'operació ha fet que l'estimació del valor de Facebook s'hagi disparat. Un dels principals beneficiats de l'operació ha estat Zuckerberg i, segons Forbes, el seu patrimoni ha augmentat fins als 12.508 milions d'euros.

Des de Forbes expliquen que l'estimació del patrimoni de Zuckerberg podria ser encara més elevada, ja que diferents fonts especulen amb la possibilitat que el fundador de Facebook hagi venut més participacions de Facebook de manera privada.

Amb les últimes dades sobre el seu patrimoni, Zuckerberg supera els fundadors de Google, Sergey Bri i Larry Page a la llista dels empresaris de tecnologia més rics.