Segueix-nos a les xarxes socials:

Entreguen els premis al millor pla d'empresa de l'MBA de la UdG

Durant l'acte es va fer un recordatori de Carles Milla, antic alumne, mort en l'accident de Germanwings

Entreguen els premis al millor pla d'empresa de l'MBA de la UdGmarc martí

«ENDEV!NO: Tasta, descobreix i aprèn» va ser escollit com a millor pla d'empresa de la trentena edició del màster de direcció d'empreses de la UdG. Elisabet Blanch, Daniel Coll i Lluís Llimargas, van rebre 300 euros de mans de Josep Maria Perramon, president de l'Associació d'antics alumnes del MBA durant l'acte de graduació celebrat ahir al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

A l'inici de l'acte, els responsables del màster van fer un recordatori de Carles Milla, empresari mort en l'accident de Germanwings, i que va ser alumne d'aquest MBA.

Xavier Amores, coordinador d'aquest estudi propi explica que el màster va començar l'any 1990 i que al llarg d'aquests anys ha format més de 650 professionals provinents d'empreses de les comarques gironines. Així mateix, va destacar que l'MBA ofereix formació directiva per a empreses de les comarques gironines, adaptant les pràctiques de les escoles de negoci a les petites i mitjanes empreses, i ajudant a l'empresa familiar i als nous emprenedors en els reptes dels propers anys en l'àmbit de la gestió i la direcció empresarial. Al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre se seleccionaran els nous alumnes per la 32a edició que començarà el mes d'octubre.

Durant l'acte, Antoni Esteve, conseller de la farmacèutica Esteve, va impartir la conferència «Internacionalització a través de la innovació, el cas Esteve», un repàs de la trajectòria d'aquest grup químic i farmacèutic que disposa d'una planta a Celrà.

Prem per veure més contingut per a tu