Segueix-nos a les xarxes socials:

L'antiga Torraspapel iniciarà la seva activitat en les properes setmanes

El grup Hinojosa ha realitzat una inversió de 30 milions d'euros i ha creat 40 llocs de treball

L'antiga Torraspapel iniciarà la seva activitat en les properes setmanesGrupo Hinojosa

L'esperada posada en marxa de Papelera de Sarrià -l'antiga Torraspapel-, del grup Hinojosa, és ja una realitat imminent i es preveu que comenci la seva activitat en les properes setmanes. Aquest començament suposarà una reactivació econòmica per a la localitat de Sarrià del Ter amb tradició paperera des dels anys 40 i que va patir una un fort daltabaix amb el tancament de la fàbrica Torraspapel el 2014.

Amb una inversió de 30 milions d'euros per a la remodelació, adquisició de maquinària i posada a punt, i amb la creació de 40 llocs de treball, aquesta fàbrica està cridada a convertir-se en tot un referent europeu en fabricació de paper. El seu objectiu és el de proveir i subministrar a les plantes de cartró ondulat del grup Hinojosa de la matèria primera. Aquesta planta treballarà colze amb colze amb l'altra paperera del grup que s'ubica a l'Alqueria (Alacant).

El grup Hinojosa posa en marxa una instal·lació que va comprar el juliol de 2015, després que aquesta estigués aturada durant un any.

Prem per veure més contingut per a tu