03 de juliol de 2017
03.07.2017

Vol directe entre Barcelona i Hong Kong

03.07.2017 | 00:30

L'aeroport de Barcelona va estrenar ahir el nou vol directe amb Hong Kong, operat per la companyia Cathay Pacific. La programació és de quatre vols setmanals durant la temporada d'estiu i fins al 27 d'octubre.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, s'ha mostrat convençut que la companyia s'adonarà que el trajecte entre les dues ciutats «és molt rendible» i ha demanat que la ruta es mantingui tot l'any.

«Estem parlant que l'any 2015 hi va haver fins a 62.000 passatgers indirectes de Barcelona a Hong Kong, que van haver d'utilitzar escala a altres aeroports», ha recordat Rull.

El conseller ha insistit que la demanda amb la capital asiàtica «és molt alta». «Entenem que si hi ha una connexió directa, aquesta tindrà un volum molt alt de passatgers i els números estan resolts», ha dit el conseller de Territori i Sostenibilitat, que també ha posat sobre la taula l'elevat nombre de viatgers de negocis entre Barcelona i Hong Kong.

Estarà operativa fins a l'octubre, però el Govern demana que la ruta es mantingui tot l'any. L'aeroport del Prat ha activat fins a 40 rutes intercontinentals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook