16 de març de 2018
16.03.2018

Angelines Pérez: «Em sento estafada»

16.03.2018 | 01:27

Els representants de l'executiva de jubilats de la UGT i dels pensionistes de CCOO a les comarques gironines també van prendre la paraula aquest dijous, a la roda de premsa que van convocar els dos sindicats. Per part de la UGT, la seva portaveu Angelines Pérez va dir sentir-se «indignada» i «estafada». «Ens han robat i ens han pres el pèl», va dir. «Visc en un barri on hi ha molta gent gran i em dol veure com una dona de 82 anys m'explica que, quan ve el fred, a dins de casa no es treu l'abric i gairebé dorm vestida perquè no pot pagar la calefacció», va afegir.

Pérez va demanar que a la manifestació de demà hi vagin les famílies senceres, no només els jubilats o pensionistes. «Si no defensem les nostres pensions, tots hi perdrem» va dir.

Per la seva banda, la representant de CCOO, Carme Bosch, va acusar el Govern espanyol d'haver-se «carregat l'Estat del Benestar», perquè amb la crisi molta gent gran ha hagut d'alimentar famílies senceres amb la seva pensió. «Reclamem salaris dignes per a tothom i no misèries», va dir. Bosch ja va advertir que la protesta d'aquest dissabte no serà «cap final» sinó «un acció més de les moltes que vindran». A Girona, la manifestació sortirà a les dotze del migdia de la plaça Independència. L'encapçalarà el lema 'En defensa del sistema públic de pensions'. Passarà per Jaume I, Pompeu Fabra, la plaça Catalunya i acabarà a la plaça del Vi, on es faran els parlaments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook