Pere Cornellà seguirà al capdavant de PIMEC Girona després que la Junta Directiva hagi aprovat per unanimitat la configuració dels nous òrgans de govern de l´entitat. D´aquesta manera, Cornellà seguirà com a president de la seu de la patronal a les comarques gironines, un càrrec que ocupa des del 2013 quan va substituir a Iñaki Frade.

A més a més, l´empresari gironí, que fins ara formava part del Comité Executiu de PIMEC, també ha estat nomenat vicepresident de l´entitat, un càrrec que compaginarà amb la presidència de la seu de la patronal a Girona.

Reptes a Girona

Pere Cornellà tindrà ara fins al 12 de setembre per configurar la seva Comissió Executiva, que seguirà treballant per consolidar PIMEC com la patronal de referència a la província de Girona. El president de la seu gironina ha explicat que la seva prioritat serà "continuar dinamitzant el teixit empresarial del territori" així com "contribuir a augmentar la competitivitat de les pimes i els autònoms de Girona".

Amb tot, Cornellà assumeix el repte de seguir establint sinergies amb l´administració local, fomentar la col·laboració público-privada i mantenir l´oferta formativa estable adaptada a les necessitats del territori.

L'empresa que dirigeix el qui serà de nou president de Pimec Girona es va fundar el 1920. Cafès Cornellà és una firma familiar i Pere Cornellà pertany a la seva tercera generació. La fàbrica actual, situada al polígon de Fornells de la Selva, es va obrir el 1984 i el procés de producció està del tot automatitzat.