Tradeinn, un dels principals grups de venda en línia de material esportiu del món, ha estat guardonat amb el premi a la Millor Empresa Digital d'Espanya.

El grup liderat per David Martín es va alçar amb dos guardons en el lliurament del passat dijous dels premis Ecommerce Awards 2018, uns dels més prestigiosos del retail online del panorama nacional, i al qual aquest any s'han presentat més de 150 empreses. A més del premi a la Millor Empresa Digital, també va rebre el guardó al Millor Webshop Crossborder.

D'aquesta manera, Tradeinn s'ha alçat com la gran triumfadora d'uns premis que aquest any han celebrat la seva novena edició, i que també han reconegut el treball d'altres ecommerce, com Fnac, Hawkers o Mifarma.

Tradeinn va tancar el 2017 amb una facturació de 120 milions d'euros, i aquest any espera arribar als 150. El grup gestiona més de 7.000 comandes diàries, i des de les seves 14 botigues online ven en 193 països. Suma més de 2,5 milions de clients a tot el món, i el seu nombre de referències a la venda supera el milió d'articles. També disposa de dos comerços físics: una botiga a Celrà (Girona), amb un àrea comercial de 100 m2, i la botiga de The North Face Girona.

Més de 14 botigues

Tradeinn.com és el primer grup de venda en línia especialitzat en material esportiu. Presidit per David Martín, té el seu origen en la botiga online de submarinisme Scubastore, fundada el 1998. En l'actualitat, Tradeinn compta amb 14 botigues online

També disposa d'una botiga física a Celrà, amb un àrea comercial de 100 metres quadrats i un magatzem de 15.000 m2, des d'on gestiona més de 7.000 comandes diàries.