Mercadona va publicar la setmana passada 700 ofertes d'ocupació a tot l'Estat. La cadena de supermercats que més ha crescut en els darrers anys segueix amb els seus plans d'expansió. A Girona, busca personal per a set supermercats, la majoria en localitats de la Costa Brava. En total, requereix 59 empleats per als seus supermercats gironins.

El nou conveni col·lectiu del grup ha fixat un sou mínim per al seu personal base de 1.328 euros al mes, amb progressió salarial al quart any fins als 1.797 en catorze pagues. En total, fins a 25.158 euros anuals per a ocupacions com les de caixers, reposadors o repartidors dels supermercats.

El gruix de les vacants corresponen a places per a personal de supermercat i blocs logístics. Per a aquestes places la titulació mínima requerida és l'equivalent a l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o Formació Professional (FP). Els aspirants a accedir al procés de selecció de personal de Mercadona s'han d'inscriure en l'apartat habilitat per l'empresa en la seva pàgina web per remetre els seus currículums. A banda de Girona, la cadena de supermerats busca personal en altres vint províncies. Aquestes són les ofertes a Girona: l'Escala (10), la Bisbal d'Epordà (10), Castelló d'Empúries (10), Calonge (10), Cassà de la Selva (5), Santa Coloma de Farners (10 ) i Ripoll (4).

El grup va guanyar 593 milions el 2018, el 84% més, un exercici en el qual va crear 1.800 nous llocs de treball i va augmentar les seves vendes un 6%, fins a arribar als 24.305.000 d'euros. Ha tancat l'exercici 2018 amb un volum de compres a Catalunya que arriba als 3.779 milions d'euros, xifra que reflecteix l'aposta sostinguda pel teixit productiu català i, especialment, pel sector agroalimentari.