15 de juny de 2019
15.06.2019
Diari de Girona

L'Associació Espanyola de Directius distingeix el jurista Antonio Garrigues Walker

15.06.2019 | 00:07
L'Associació Espanyola de Directius distingeix el jurista Antonio Garrigues Walker

L'Associació Espanyola de Directius (AED) ha distingit al jurista Antonio Garrigues Walker, president d'honor del despatx d'advocats que porta el seu cognom, amb el Premi Honorífic de l'entitat, en el marc de la vintena setena edició dels premis AED als Directius de l'Any. Garrigues Walker i la resta de premiats van rebre els guardons en una gala que es va celebrar dimarts a Madrid.

A més del jurista, al qual es reconeix el seu desenvolupament a la professió directiva, el jurat dels premis va distingir a José María Álvarez-Pallete, president executiu de Telefónica, i a Belén Garijo, de Merck Healthcare, en la modalitat Gran Empresa; a Verónica Pascual, CEO d'ASTI TechGroup, en la modalitat Pime, i a Laura Urquizu, CEO de Red Points, en la modalitat Start-up, que s'inclou per primera vegada en el palmarès dels premis en aquesta edició.

L'Associació Espanyola de Directius, entitat creada en 1996, té com a missió contribuir a la millora individual i col·lectiva dels professionals que lideren les organitzacions del país. Amb seus a Madrid, Catalunya, la Comunitat Valenciana, Canàries i Galícia, l'AED acosta als líders empresarials experiències, coneixements i noves tendències del món del management. En l'actualitat, l'associació compta amb més de 2.000 membres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook