La multinacional Puratos, dedicada a la producció de primeres matèries per a sectors del forn, pastisseria i xocolata, s'ha incorporat a la Fundació Empreses IQS, organització privada sense ànim de lucre que fomenta la formació, la investigació i la relació entre IQS i empreses.

A Espanya, Puratos és una companyia de referència per a tot el sector de l'alimentació amb més de 15.000 clients i una cartera de més de 1.200 productes, i des de la seva fàbrica a Sils, centralitza la seva producció a Europa de masses mare actives, segons va informar un comunicat.

L'adhesió de la companyia es va formalitzar mitjançant un acte institucional celebrat el 22 de juliol en la seu de IQS. A l'acte van acudir, per part de Puratos, el director general, Jorge Grande; el director de recerca i Desenvolupament Jordi Rafart,i el director de màrqueting , Iván Mellado. Per part de IQS van assistir el director general de l'IQS Pedro Regull, i laresponsable de les Relacions Externes de la Fundació Empreses IQS Rosa Curt.

La multinacional belga-espanyola té presència en més d'un centenar de països, compta amb 60 plantes de producció pròpia i 9.000 treballadors repartits per tot el món, així com 80 centres d'innovació amb una plantilla de més de 1.000 investigadors