13 de agost de 2019
13.08.2019
Diari de Girona

Sabadell invertirà 45 milions a canviar mig miler de caixers

Els nous tenen un aspecte avantguardista d'Eskenazi i permeten fer ingressos, pagar tributs i llegir codis

12.08.2019 | 23:31
Sabadell invertirà 45 milions a canviar mig miler de caixers

Banc Sabadell ha estrenat a la seva oficina principal de Sant Cugat del Vallès un nou model de caixer més segur i de disseny renovat, en el marc d'un procés de renovació de centenars de caixers de tota la geografia espanyola i una ampliació del seu parc d'aquest tipus de màquines d'autoservei. La voluntat del banc és renovar progressivament el seu parc de caixers a Espanya fins a l'abril de l'any que ve, amb una inversió de més de 45 milions d'euros.

L'entitat substituirà 595 màquines antigues i ampliarà el seu parc en 105 nous caixers, i la ubicació del primer d'ells, a la plaça de l'Om de Sant Cugat el Vallès, té un valor simbòlic ja que aquesta va ser la primera oficina que el banc va obrir fora de la seva ciutat d'origen als anys 60.

El nou model compta amb un sistema operatiu Windows 10 i funcionalitats d'última generació i incorpora la possibilitat d'ingressar bitllets sense sobre i de realitzar el pagament de tributs i altres rebuts a través del codi de barres.

Els nous caixers presenten un aspecte avantguardista dissenyat per l'estudi de Mario Eskenazi, qui s'ha ocupat de la imatge corporativa del banc durant 20 anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook