05 de març de 2020
05.03.2020

Rieju adquireix el negoci d'enduro de Torrot Electric

05.03.2020 | 00:23
Rieju adquireix el negoci d'enduro de Torrot Electric

Rieju ha comprat el negoci d'enduro de Torrot Electric Europa, que fins ara fabricava i comercialitzava les motos amb la marca GasGas.

L'operació inclou l'adquisició de la plataforma intel·lectual i industrial d'enduro.

El 2017 Torrot va llançar la gamma de models 2T de 250 i 300 ccc EX, XC i GP i, l'any passat, va treure el model Ranger. Des de llavors, la companyia va vendre'n 4.500 unitats a més de 50 països. A partir d'ara, Rieju fabricarà aquests models d'enduro a la planta que té a Figueres i començarà a distribuir-les amb la seva marca a partir del juny d'aquest any.

Rieju, 75 anys de trajectòria

Rieju, amb seu a Figueres i 75 anys de trajectòria, fabrica 12.000 motos a l'any i exporta el 85% de la producció a més de 40 països.

Amb la compra del negoci enduro de Torrot que venia fins ara amb la marca GasGas, l'empresa figuerenca ampliarà la gamma de motors amb models de major cilindrada i les vendrà amb la marc Rieju. Segons el seu director general, Jordi Riera, aquest acord permetrà una «important ampliació de la cartera de clients, especialment amb l'obertura de nous mercats».

El director general de Torrot Electric Europa, José Antonio Lombardía, detalla que han decidit tancar l'acord amb Rieju per la seva «llarga trajectòria, alta capacitat de producció i qualitat i perquè permet conservar la fabricació de les motos».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook