Segueix-nos a les xarxes socials:

Bon Preu entra amb força en el mercat de l'electricitat

Bon Preu entra amb força en el mercat de l'electricitat

Energia verda responsable amb el medi ambient, una àmplia oferta de plans, preus econòmics sense permanències i atenció personalitzada, entre d'altres. Això i molt més és el que et pot oferir BonpreuEsclat Energia que recentment acaba d'entrar en el mercat de l'electricitat mantenint uns valors molt apreciats i valorats avui dia, com pot ser l'estalvi energètic a partir de l'energia verda i sostenible.

Precisament molts consumidors busquen una energia 100% verda i un estalvi en la seva factura de llum. Tot això és possible amb la confiança del Grup Bon Preu, que ofereix plans personalitzats perquè s'adeqüin perfectament a cada necessitat. Cada llar, cada negoci, cada persona, són diferents. Per aquest motiu, BonpreuEsclat Energia disposa de diferents plans: el Pla Fem-ho Fàcil!, el Pla Nit i Dia, el Pla Fix, el Pla Rellotge, el Pla Doble i el Pla Autoconsum. Cada un d'ells té unes característiques diferents segons el marge de potència contractat i les condicions pactades, però el que és segur és que al darrere tindrem una oferta que s'ajustarà al que realment necessitem. Ens estalviarem diners i a la vegada estarem participant en un projecte de foment de l'energia verda i respectuosa amb el medi ambient. Amb un senzill pas es pot calcular la potència que tenim per saber si és l'adequada i calcular l'estalvi que podem obtenir canviant a BonpreuEsclat Energia. Precisament, una altra de les preocupacions dels consumidors que volen fer un canvi de companyia és l'enrenou que això comporta. A tots ens fa una certa mandra fer tots els tràmits perquè solen ser feixucs. Doncs amb BonpreuEsclat Energia el canvi es pot fer de manera molt fàcil i ràpida i en pocs minuts ho podem tenir enllestit. Amb aquest petit canvi obtindrem la confiança d'un grup que aposta per l'energia que prové de fonts d'energia natural, no contaminant i renovable. Actualment podem decidir quin tipus d'energia volem pagar i fent-ne un ús responsable ajudem a fomentar i actuar de manera sostenible en el planeta.

Tota la informació detallada sobre els diferents plans i les ofertes la podem trobar a https://www.bonpreuesclat.cat/energia

Prem per veure més contingut per a tu