Energia verda responsable amb el medi ambient, una àmplia oferta de plans, preus econòmics sense permanències i atenció personalitzada, entre d'altres. Això i molt més és el que et pot oferir BonpreuEsclat Energia que recentment acaba d'entrar en el mercat de l'electricitat mantenint uns valors molt apreciats i valorats avui dia, com pot ser l'estalvi energètic a partir de l'energia verda i sostenible.

Precisament molts consumidors busquen una energia 100% verda i un estalvi en la seva factura de llum. Tot això és possible amb la confiança del Grup Bon Preu, que ofereix plans personalitzats perquè s'adeqüin perfectament a cada necessitat. Cada llar, cada negoci, cada persona, són diferents. Per aquest motiu, BonpreuEsclat Energia disposa de diferents plans: el Pla Fem-ho Fàcil!, el Pla Nit i Dia, el Pla Fix, el Pla Rellotge, el Pla Doble i el Pla Autoconsum. Cada un d'ells té unes característiques diferents segons el marge de potència contractat i les condicions pactades, però el que és segur és que al darrere tindrem una oferta que s'ajustarà al que realment necessitem. Ens estalviarem diners i a la vegada estarem participant en un projecte de foment de l'energia verda i respectuosa amb el medi ambient. Amb un senzill pas es pot calcular la potència que tenim per saber si és l'adequada i calcular l'estalvi que podem obtenir canviant a BonpreuEsclat Energia. Precisament, una altra de les preocupacions dels consumidors que volen fer un canvi de companyia és l'enrenou que això comporta. A tots ens fa una certa mandra fer tots els tràmits perquè solen ser feixucs. Doncs amb BonpreuEsclat Energia el canvi es pot fer de manera molt fàcil i ràpida i en pocs minuts ho podem tenir enllestit. Amb aquest petit canvi obtindrem la confiança d'un grup que aposta per l'energia que prové de fonts d'energia natural, no contaminant i renovable. Actualment podem decidir quin tipus d'energia volem pagar i fent-ne un ús responsable ajudem a fomentar i actuar de manera sostenible en el planeta.

Tota la informació detallada sobre els diferents plans i les ofertes la podem trobar a https://www.bonpreuesclat.cat/energia