Segueix-nos a les xarxes socials:

Obre l’espai dedicat al «coworking» més gran de Girona, amb 31 oficines, auditori i 1.800 m2

B&Co Working Place està ubicat al número 99 de la carretera de Santa Coloma, a l’antiga seu de de Citylift, i disposa també de gimnàs, cuina, espais per relaxar-se, una sala de reunions i una zona exterior per celebrar esdeveniments

Obre l’espai dedicat al «coworking» més gran de Girona, amb 31 oficines, auditori i 1.800 m2

La multinacional francesa B&Co Working Place ha obert a Girona un nou espai de coworking de més de 1.800 metres quadrats ubicat a la carretera de Santa Coloma, número 99, a l’edifici de l’antiga seu de l’empresa Citylift. Es tracta del coworking més gran de Girona que uneix a un mateix espai oficines, espais flexibles, gimnàs, cuina i espais oberts on relaxar-se i zona d’auditori.

Segons va assegurar l’empresa en un comunicat, «la flexibilitat d’aquests espais i especialment la seva capacitat d’adaptació a la nova realitat després de la pandèmia es posicionen al punt de mira de pimes i startups, que veuen aquest tipus de centres una oportunitat per adaptar-se al format híbrid amb què a més poder estalviar diners».

L’espai disposa de 31 oficines i 38 posicions de coworking. A banda dels llocs de treball, compta amb un gimnàs, una cuina, espais oberts on relaxar-se i zones com la sala de reunions, l’auditori i una zona exterior on poder fer diferents tipus d’esdeveniments. Segons la firma, les instal·lacions estan concebudes per ser centres de treball «híbrid i flexibles, en un espai innovador, agradable i acollidor on s’ha prestat atenció especial a la decoració».

El nou centre d’oficines i coworking B&Co Working Place arriba a Girona després d’haver obert més de 14 espais en diferents ciutats franceses. El nou centre facilitarà a les empreses de la província i rodalies l’adaptació a la nova era del treball híbrid. Aquest model de treball permet a freelancers, professionals que teletreballen, startups, pimes i empreses amb una estructura més gran gaudir de la comoditat de treballar a casa com de la riquesa social de treballar a una empresa.

A més, amb l’objectiu de facilitar la vida als diferents empresaris i treballadors, B&Co comptarà amb diferents serveis que també podran gaudir d’aquells que no siguin usuaris de l’espai, com és el cas del servei de fisioteràpia o classes de ioga, entre d’altres.

En aquest sentit, la multinacional, dirigida per l’empresari Nordine El ouachmi, defensa que els coworking ofereixen una sèrie de beneficis per a empresaris i treballadors. Per exemple, potencia la xarxa de contactes (networking) i permet reduir costos, ja que «el lloguer d’una oficina suposa certes despeses extra com ara subministraments, Wi-Fi o servei de neteja». També assegura que millora la imatge professional, ofereix uns espais als quals pots accedir cada dia a tothora i amb la possibilitat de flexibilitzar els horaris: «En un coworking es genera un clima de treball que és difícil de crear a casa teva, ja que no existeixen les distraccions i treballes envoltat d’altres empresaris que t’inspiraran i et motivaran per ser la teva millor versió».

Quatre dècades

Si bé aquest és el més gran fins a la data, Girona ja compta amb diversos locals de coworking. Arreu d’Espanya aquesta modalitat suma més de 800.000 metres quadrats d’espais, concentrats sobretot en els nuclis urbans de Madrid i Barcelona però que a poc a poc es va estenent en altres ciutats. «Ens hem convertit en el 4t país del món més atractiu per a treballar en coworking», destac David Vega, CEO de Lexington.

Aquesta companyia, especialitzada en espais de treball flexibles, compleix 40 anys i va ser l’encarregada de portar a Espanya aquest model americà allà per 1981, any en què va obrir el primer espai flexible en el Passeig de la Castellana de Madrid, segons informa Lidia Álvarez Vellido.

Prem per veure més contingut per a tu