Segueix-nos a les xarxes socials:

Telefónica i Repsol s’uneixen per a l’autoconsum d’energies renovables

Solar360 comença a operar oferint instal·lacions fotovoltaiques a les llars i les empreses

Telefónica España entra de ple en el negoci de les energies renovables de la mà de Repsol. Els dos grups activen la seva aliança i comencen a vendre instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic a llars i empreses amb la nova marca Solar360. La nova companyia, participada a parts iguals per la firma de telecomunicacions i l’energètica, entra de ple en el negoci en ple boom de l’autoconsum al mercat espanyol, que ara puja per l’escalada de preus i la crisi energètica.

Després d’obtenir les autoritzacions preceptives per a la seva constitució, Telefónica i Repsol llancen Solar360 per començar aquest mateix mes a oferir al mercat solucions integrals d’autoconsum a clients particulars, comunitats de veïns i empreses (tant pimes com grans companyies) mitjançant la instal·lació de panells solars a llars i empreses.

Repsol ja estava present en el negoci de l’autoconsum a través de la seva marca Solify, però ara farà un gran salt en la comercialització de solucions fotovoltaiques al costat de Telefónica España gràcies a l’enorme capil·laritat dels canals de distribució i la fortalesa operativa de la teleco, que també aportarà la seva experiència tecnològica a l’internet de les coses (IoT) per optimitzar el funcionament de les instal·lacions. Repsol oferirà als clients de Solar360 una tarifa elèctrica específica per complementar la instal·lació fotovoltaica.

Prem per veure més contingut per a tu