Lloret de Mar recupera la celebració de la Nit del Turisme

L’acte tindrà lloc el 26 de setembre i s’entregaran diferents guardons a agents del sector

Turistes a Lloret de Mar, en una imatge d’arxiu.

Turistes a Lloret de Mar, en una imatge d’arxiu. / MARC MARTI FONT

Redacció

El pròxim 26 de setembre, en el marc del Dia Mundial del Turisme, l’Ajuntament de Lloret de Mar i Lloret Turisme, recuperen la Nit del Turisme de Lloret de Mar que reprèn la Nit del Turisme Lloretenc que es va dur a terme fins al 2010, durant vuit edicions, i arriba de nou amb «un format fresc, modernitzat i que fa valdre les noves tendències i el vessant més social de la indústria», segons afirmen en un comunicat des del consistori.

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, explica que «el turisme és l’activitat econòmica més important del municipi i s’hi dedica, directament o indirectament, molta de la nostra gent. És un acte de reconeixement a totes les persones, empreses i associacions que contribueixen dia a dia a afavorir la feina del sector turístic».

La Nit del Turisme de Lloret de Mar tindrà lloc al Teatre de Lloret, a les 19.30 h, i recupera també els «Premis de Turisme de Lloret» (fins al 2010, Premis Lloret) per tal «d’enfortir l’orgull de pertinença del sector lloretenc i reconèixer tots aquells qui treballen en la millora continua i la transformació de la destinació», asseguren des de l’Ajuntament del municipi.

Els guardons han estat reformulats i consten de les següents categories: trajectòria professional, emprenedoria, innovació i sostenibilitat, compromís social, establiment emblemàtic, ambaixador local, projecció internacional, professional destacat i comunicació turística. 

El jurat que valorarà totes les candidatures rebudes es reunirà el pròxim 14 de setembre i serà presidit per l’alcalde de Lloret i format per representants dels agents socials i empresarials de la destinació.