«És molt important la prevenció, per cuidar-nos i cuidar del nostre negoci»

La seu de PIMEC a Girona acull la segona sessió del cicle de jornades sobre salut i benestar adreçada a autònoms

Participants en la jornada de PIMEC a Girona

Participants en la jornada de PIMEC a Girona / PIMEC

Redacció

La seu de PIMEC a Girona va acollir aquest passat dimecres la segona sessió del cicle de jornades sobre salut i benestar adreçada a persones autònomes. La presidenta de PIMEC Autònoms, Elisabet Bach, va remarcar la necessitat de «conscienciar les persones autònomes que ens hem de prioritzar, que ens podem posar malaltes i que, per això, és molt important la prevenció, per cuidar-nos i cuidar del nostre negoci». «Volem convidar a les persones a la prevenció, a anar al metge quan toqui i donar eines per poder aplicar aquesta prevenció en el dia a dia», detalla.«És important transmetre la idea que els autònoms som la peça clau del nostre negoci i no tenim recanvi», afegeix la presidenta de PIMEC Autònoms.

L’objectiu d’aquestes jornades, que van començar a Lleida amb una sessió sobre nutrició, és amb aquestes eines que donen des de la patronal,els professionals autònoms puguin cuidar el seu benestar en tots els nivells, segons detallen des de la patronal.

La segona jornada a Girona ha comptat amb les intervencions de l’educadora física i dietista, Astrid Barqué i de la fisioterapeuta, osteòpata i psicòloga, Carme Surós. A més, els professionals han gaudit d’un networking-tast de productes de proximitat i s’han realitzat tests ràpids de salut a càrrec de la Fundació de Farmàcies de Catalunya FEFAC.

L’àgora de PIMEC Autònoms, que s’ha organitzat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, finalitzarà el pròxim 30 de novembre amb una sessió sobre el benestar emocional a la seu de PIMEC Tarragona.