El projecte «Emergència!» de l'escola Puig de Cadiretes, és un dels tres finalistes dels Mobile Learning Awards en la modalitat de millors experiències d'aula amb tecnologies digitals. Aquest concurs reconeix anualment els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l'àmbit de la transformació de l'educació mitjançant l'ús de les tecnologies digitals.

El projecte impulsat per la cap d'estudis del centre, Eulàlia Canet, és una proposta de l'alumnat de segon de primària destinada a pares i familiars, fruit del projecte interdisciplinari dedicat als serveis públics de Llagostera. El treball es va fer al gener, si bé engloba tot el primer trimestre i part del segon.

El repte plantejat és la creació d'un joc per dur a la pràctica els serveis públics treballats en el projecte. Entre els seus objectius hi ha dissenyar una activitat que respogui un problema, prendre consciència de la funció social i la importància dels serveis municipals, iniciar-se en el coneixement de les produccions audiovisuals i incentivar el treball en equip.