L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà obre el període de preinscripcions al CFGS de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries del 25 al 31 de maig de 2022. Ofereix una formació pràctica i personalitzada que prepara a futurs tècnics per treballar en la indústria alimentària, ja sigui en departaments de qualitat, producció, investigació i desenvolupament… 

L’alumnat podrà aprendre els principals processos de transformació alimentària, la gestió de la qualitat, la tecnologia alimentària, nutrició, entre d’altres.

La Formació Professional Dual a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà

El CFGS de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries s’ofereix en format dual, una metodologia que té com a objectiu apropar l’alumnat al món laboral i adquirir experiència professional. Els estudiants tindran l’oportunitat de cursar el segon any entre l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà i una empresa del sector agroalimentari mitjançant una beca o un contracte de pràctiques remunerat.

S’ofereix en format dual per apropar l’alumnat món laboral i així adquirir experiència professional

El cicle formatiu consta de 2 cursos acadèmics amb un total de 2000 hores de formació i, el 90% dels alumnes aconsegueixen feina en finalitzar els seus estudis. A més, l’escola també ofereix formació contínua que permet acompanyar als professionals del sector al llarg de tota la seva trajectòria.

L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà, líder en formació enfocada al sector agroalimentari

El centre està situat a Monells (Baix Empordà) i pertany a la xarxa d’Escoles Agràries del Servei de Formació Agrària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Va iniciar la seva activitat el 1971 i durant els últims anys, s’ha consolidat com un líder en formació dirigida a la indústria agroalimentària.