20 de desembre de 2015
20.12.2015

Coneix els sis diputats gironins al Congrés

Només Jordi Xuclà (DL) i Teresa Jordà (ERC) repeteixen. S'estrenen Elena Ribera (DL), Joan Olóriz (ERC), Dolors Terradas (En Comú) i Marc Lamuà (PSC)

21.12.2015 | 00:09

Majoria de cares noves al Congrés dels Diputats entre els respresentants de les comarques gironines. Només Jordi Xuclà (DL) i Teresa Jordà (ERC) repeteixen. La resta s'estrenen a la Cambra Baixa, si bé dos d'ells compten amb una llarga trajectòria política.

Dels nous, qui acumula més anys de política professional és Elena Ribera, que des del 2003 i fins aquest any ha estat a la cambra catalana com a representant d'Unió Democràtica per Girona. També porta molts anys en la política Joan Olòriz. L'ara diputat d'ERC ha estat 15 anys regidor a l´Ajuntament de Girona per ICV, formació que va abandonar fa pocs mesos.

Dolors Terradas (En Comú) havia esta regidora del PSUC a l'Ajuntament de Banyoles entre 1983 i 1987, però feia molts anys que estava allunyada de llcos de responsabilitat política. El diputat més jove de Girona és Marc Lamuà, si bé porta molts anys de militància al PSC, fomració de la que ha estat secretari d'organització a Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook