Segueix-nos a les xarxes socials:

El PP assegura que "recuperarà el respecte social" als caçadors

Concepció Veray es reuneix amb membres del sector a la Garrotxa

El PP assegura que "recuperarà el respecte social" als caçadorsPP

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha mantingut una reunió aquest dimarts des de La Fageda, a Santa Pau, amb membres del sector de la caça. "És un sector molt important a les comarques gironines, aporta riquesa, sostenibilitat i ens ajuda a cuidar el medi ambient", ha afirmat.

En aquest sentit, els ha recordat que el PP va firmar amb la Real Federación Española de Caza (RFEC) i l'Oficina Nacional de la Caça el decàleg "Compromís Polític amb l'Activitat Cinegètica 2023/27" i també es va comprometre a derogar la llei de benestar animal.

Veray considera que cal "recuperar el respecte social" dels caçadors després de la "criminalització" a la que els han sotmès "el sanchisme i els partits polítics que donen suport a Pedro Sánchez". De fet, Veray ha assegurat que el PP "rectificarà aquesta manera de fer" per tal de reconèixer-los el valor que tenen els caçadors i que els darrers cinc anys "han vist com se'ls posen pals a les rodes, se'ls ha donat l'esquena, se'ls ha complicat la vida i se'ls ha criminalitzat d'una manera intolerable".

En matèria turística, la candidata popular ha incidit en la necessitat d'apostar per una major col·laboració publicoprivada per fomentar plans específics de desenvolupament i promoció de turisme amb alta potencialitat de desestacionalització. "A la Garrotxa tenim empreses turístiques integrades en el territori, que tenen en compte la protecció del medi ambient, el preserven i se'ls ha d'ajudar", ha afirmat.

Prem per veure més contingut per a tu