El PP assegura que "recuperarà el respecte social" als caçadors

Concepció Veray es reuneix amb membres del sector a la Garrotxa

Concepció Veray durant la seva intervenció a Santa Pau

Concepció Veray durant la seva intervenció a Santa Pau / PP

Redacció

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha mantingut una reunió aquest dimarts des de La Fageda, a Santa Pau, amb membres del sector de la caça. "És un sector molt important a les comarques gironines, aporta riquesa, sostenibilitat i ens ajuda a cuidar el medi ambient", ha afirmat.

En aquest sentit, els ha recordat que el PP va firmar amb la Real Federación Española de Caza (RFEC) i l'Oficina Nacional de la Caça el decàleg "Compromís Polític amb l'Activitat Cinegètica 2023/27" i també es va comprometre a derogar la llei de benestar animal.

Veray considera que cal "recuperar el respecte social" dels caçadors després de la "criminalització" a la que els han sotmès "el sanchisme i els partits polítics que donen suport a Pedro Sánchez". De fet, Veray ha assegurat que el PP "rectificarà aquesta manera de fer" per tal de reconèixer-los el valor que tenen els caçadors i que els darrers cinc anys "han vist com se'ls posen pals a les rodes, se'ls ha donat l'esquena, se'ls ha complicat la vida i se'ls ha criminalitzat d'una manera intolerable".

En matèria turística, la candidata popular ha incidit en la necessitat d'apostar per una major col·laboració publicoprivada per fomentar plans específics de desenvolupament i promoció de turisme amb alta potencialitat de desestacionalització. "A la Garrotxa tenim empreses turístiques integrades en el territori, que tenen en compte la protecció del medi ambient, el preserven i se'ls ha d'ajudar", ha afirmat.