ERC serà present amb 52 candidatures a l'Alt Empordà

Diversos caps de llista es van trobar divendres per posar en comú les propostes

Els candidats d'ERC a l'Alt Empordà.

Els candidats d'ERC a l'Alt Empordà. / ERC

Redacció

ERC presenta candidatura a 52 municipis a l'Alt Empordà "amb llistes pròpies o bé donant suport a projectes amb els quals comparteix valors".

Els caps de llista i persones que formen part de les candidatures a alguns dels municipis de l'Alt Empordà es van trobar divendres per posar en comú les propostes que portaran als seus programes, així com per parlar dels reptes de futur de la comarca. 

Entre les persones cap de llista de la formació republicana hi trobem cares ja conegudes com l'actual alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, que repeteix al capdavant de la de llista a la capital; l'alcalde de Roses, Joan Plana, que torna a encapçalar el projecte republicà; o els regidors de l'Escala, Vilafant i Llançà, Etna Estrems, Sergi Palomeras i Guillem Cusí, respectivament. A Castelló d'Empúries, la fins ara regidora, Anna Massot, encapçalarà per primera vegada la candidatura. 

També hi trobem altres persones que ja han estat a l'alcaldia durant aquesta darrera legislatura com Anna Torrentà (Ordis), Joan Sabartés (Cantallops), Quim Tremoleda (Lladó), Narcís Saurina (Bàscara) o Olga Carbonell (Sant Climent Sescebes). Entre les cares noves hi ha Joan Salellas (Palau-saverdera), Bibiana Vallmajó (Navata), Aina Prenafeta (Port de la Selva), Eudald Brugat (Vilabertran) o Javi Molina (Maçanet de Cabrenys).