Segueix-nos a les xarxes socials:

La sort t'espera a L'Anxova Milionària

L'establiment de l'Escala ha venut 7 vegades el Primer Premi de la Loteria Nacional

La sort t'espera a L'Anxova Milionària

L'Anxova Milionària, l'administració número 1 de l'Escala, fa més de trenta anys que reparteix sort als seus clients. Des del 1986 ha venut set vegades el Primer Premi de la Loteria Nacional i en dues d'aquestes ocasions l'import va ascendir als 9 milions d'euros i en dues altres més va ser de 3 milions. I és que l'Anxova Milionària és la loteria que més premis ha donat a la província gironina i per aquestes festes de Nadal l'administració espera repartir encara més sort.

L'establiment està situat al carrer Enric Serra número 9 de L'Escala, el municipi de la Costa Brava famós per les seves anxoves. D'aquí el nom de l'administració de loteries i la seva mascota: una simpàtica anxova. A través de la seva finestreta com també des de la seva pàgina web es pot jugar a la Loteria Nacional, la Primitiva, el Gordo de la Primitiva, la Bonoloto, l'Euromillones, la Quiniela i el Quinigol.

A més, des de l'administració ofereixen nombrosos serveis als seus clients a través de penyes, participacions per a empreses i col·lectius, repartint sort no només a l'Escala i l'Empordà, sinó també a tot l'Estat espanyol i fins i tot a l'estranger.

Prem per veure més contingut per a tu