19 de febrer de 2015
19.02.2015

Metro de Madrid investiga una circular interna que insta a vigilar els homosexuals

19.02.2015 | 07:08

Metro de Madrid ha obert una investigació per descobrir l'origen d'un document intern que insta els seus treballadors a vigilar homosexuals, músics, captaires, pidolaires i venedors. Segons la SER, el document assenyala els torns i zones de treball de grups d'intervenció, els revisors, especificant aquests col·lectius al costat de la línia de suburbà assignada a cada grup.
Segons fonts de Metro de Madrid, "la direcció ha tingut coneixement i immediatament ha obert una investigació per veure qui ha elaborat i difós aquest document, i depurar responsabilitats", tot assenyalant també que lamenta "profundament" l'existència d'aquest document.
Teófilo Piñuelas, responsable d'UGT a Metro de Madrid, va criticar aquest tipus d'ordres, assenyalant que els treballadors "controlen qualsevol que defraudi, no discriminaran per sexe o religió, seria inconstitucional".
Després de fer-se pública aquesta informació, el conseller delegat de Metro de Madrid, Ignacio González Velayos, va assegurar que "s'ha obert una investigació i es depuraran responsabilitats per aquesta nota lamentable".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook