Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de cinquanta incendis encara cremen al nord d'Espanya

El c cogiata praeclare eloqui possent non nulli studio et usu oraverunt cuius te pa principem co

Més de cinquanta incendis encara cremen al nord d'Espanyaefe

Més de cinquanta incendis cremen el nord d'Espanya. En concret, Cantàbria registra 25 incendis i Astúries, 20 més. Així mateix, Navarra va donar ahir per extingit un foc que va cremar 50 hectàrees.

Els incendis forestals actius a Cantàbria es trobaven en zones altes de muntanya, allunyats dels nuclis de població, segons va informar el Govern de la comunitat. Els incendis de més magnitud es localitzen a Barcena Mayor, on dissabte es va originar el foc en un lloc de difícil accés; a San Juan de Raicedo, a la vall de Iguña; a la muntanya Ojebar (Rasines), i a La Llastra, a Tudanca. Malgrat el nombre de focus registrats a Cantàbria, on bufa vent sud i on no ha plogut des de fa setmanes, cap dels incendis comporta riscos per a les persones, perquè es localitzen en zones altes allunyades dels nuclis de població.

Vint incendis forestals romanien actius a Astúries a primera hora de la nit, dotze d'ells sense controlar pels serveis i brigades d'extinció del Principat. Les previsions meteorològiques apunten per avui l'absència de pluges i la presència de vents de component sud que poden arribar a aconseguir ratxes de cent quilòmetres per hora, la qual cosa pot afavorir la propagació de focs i, per tant, dificultar l'extinció dels incendis encara actius.

Prem per veure més contingut per a tu