Un jurat popular va declarar de forma unànime culpable l'expresidenta del Parlament balear i d'Unió Mallorquina Maria Antònia Munar pel suborn de 4 milions d'euros per a adjudicar un concurs de construcció d'habitatges en un solar de Can Domenge. Després de conèixer el veredicte, el fiscal Anticorrupció Juan Carrau va sol·licitar una condemna de 4 anys de presó, 7 milions d'euros de multa i inhabilitació per 10 anys.

Carrau va justificar el manteniment de la pena que sol·licitava des d'un principi "tenint en compte que no s'aprecia pel jurat cap circumstància atenuant, l'important valor econòmic del do de 4 milions d'euros, de la transcendència social dels fets, de l'alta posició institucional en l'administració en ser presidenta i la jerarquia que tenia sobre altres acusats".

"Si no es va sol·licitar major pena va ser pel fet que la senyora Munar ja està condemnada i està complint penes que sumen més de 11 anys de presó, però que, pels fets i les circumstàncies, denoten tal gravetat que hauria fins i tot d'incrementar-se", va advertir el fiscal. El tribunal del jurat va declarar també culpables els altres quatre acusats.