L'actual governador de Nova Jersey, Chris Christie; l'exalcalde de Nova York Rudy Giuliani; i l'excandidata vicepresidencial Sarah Palin es troben entre els possibles membres del gabinet del nou president electe dels EUA, Donald Trump. Dos dies després de la victòria electoral, els mitjans van començar a publicar travesses sobre els hipotètics noms del gabinet presidencial de Trump, qüestió sobre la qual aquest ha evitat pronunciar-se encara però de la qual ha deixat caure pistes durant la campanya.

Christie i Giuliani es troben entre els candidats a fiscal general. Com a secretari d'Estat, els noms que s'estudien són els de Bob Corker, senador per Tennessee; l'exambaixador davant les Nacions Unides John Bolton; i l'expresident de la Cambra de Representants Newt Gingrich.

En Defensa, un dels temes clau de la campanya del candidat republicà, els mitjans nord-americans van fer referència com a possible cap del Pentàgon al senador per Alabama Jeff Sessions, un dels més propers assessors del polèmic magnat novaiorquès durant la dura i llarga campanya electoral. També apareix a les apostes Sarah Palin com a secretària d'Interior; i l'executiu de Goldman Sachs Steven Mnuchin com a secretari del Tresor.

Harold Hamm, el rei del fracking, podria ser nomenat secretari d'Energia. Hamm té una fortuna estimada en 12.500 milions d'euros gràcies a la seva empresa Continental Resources, que explota petroli sobretot a Dakota del Nord per mitjà del controvertit mètode de la fracturació hidràulica.

Paral·lemanent, Dan DiMicco, l'exconseller delegat de Nucor, la principal siderúrgica americana i un crític duríssim del presumpte dúmping (venda a un preu inferior al que costa produir) de la Xina es perfila com a secretari de Comerç. DiMicco és una de les persones que més han fet per convèncer Trump que el lliure comerç ha de ser regulat.