Una nena d'onze anys va donar a llum a l'hospital Virgen de la Arrixaca, segons van confirmar fonts del mateix centre hospitalari. Els fets es van produir el passat divendres, quan una menor d'edat, la família de la qual està formada per immigrants bolivians, va tenir un nadó a l'hospital murcià. Des de la Conselleria de Salut van confirmar que tant la menor d'edat com el nadó es troben en bon estat de salut.

Ni la família ni la petita sabien que esperava un fill quan van arribar a l'hospital de la Arrixaca. «Ni la nena ni cap dels membres de la família van dir que estava embarassada i quan van ser preguntats per això van assenyalar que no ho sabien», quelcom que va desconcertar el personal mèdic que es trobava divendres a l'hospital murcià.

«Els familiars al seu càrrec van demanar portar-la a urgències» en una ambulància «perquè pensaven que tenia algun problema a l'estómac o alguna malaltia greu que li provocava forts dolors», segons fonts hospitalàries.

En aquest sentit, tant els pares com la menor creien que es tractava d'un «problema estomacal greu», però «després de l'exploració dels facultatius i algunes proves es va poder comprovar que el que li passava és que estava de part».

Tal com marquen els protocols de l'hospital, els facultatius han informat la Prefectura Superior de Policia i els serveis socials ja s'han posat a treballar sobre el cas perquè s'investigui qui és el pare de la criatura.