Corea del Nord va celebrar el 70 aniversari de la fundació del seu Exèrcit amb una desfilada militar a Pyongyang un dia abans de la cerimònia d'inauguració en territori sud-coreà dels Jocs Olímpics d'Hivern, en què participarà el Nord i fins i tot els dos països desfilaran junts a la cerimònia d'obertura. A diferència d'altres ocasions en esdeveniments similars, els mitjans internacionals de comunicació no van tenir accés a la desfilada i la televisió estatal no va retransmtre en directe.

Paral·lelament, el president de Corea del Sud, Moon Jae In, es reunirà demà amb Kim Jo Jong, la germana del líder nord-coreà, Kim Jong-un, juntament amb la resta de membres de la delegació del país veí, que encapçala el cap d'Estat, Kim Yong Nam.

Un portaveu de la Presidència de Corea del Sud, Kim Eui Kyeom, va explicar que Moon rebrà demà la delegació de Corea del Nord amb motiu de la seva assistència als Jocs Olímpics d'Hivern. El portaveu presidencial sud-coreà va explicar que l'acostament entre els dos països ha facilitat la participació de Corea del Nord en els Jocs de PyeongChang i va afegir que la reunió vindrà acompanyada per un dinar de Moon amb els delegats de Pyongyang.

La delegació de Corea del Nord, formada per 22 persones, inclosos el cap de l'Estat i la germana menor del líder nord-coreà, arribarà avui a Corea del Sud amb avió. La visita de Kim Jo Jong serà la primera d'un membre de la família Kim al país veí des de la guerra de Corea (1950-1953).