La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, va haver de buidar la seva bossa a petició del vigilant de seguretat d'un hipermercat l'any 2011, quan era vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid, davant la sospita que hagués robat diversos productes cosmètics.

Així es mostra en un vídeo difós aquest dimecres per 'Ok Diario', que explica que Cifuentes va ser "enxampada robant" el 4 de maig del 2011 a la perfumeria d'un hipermercat del Puente de Vallecas, proper a l'Assemblea de Madrid, i va estar sota custòdia del vigilant de seguretat de l'establiment 45 minuts fins que s'hi van desplaçar dos agents de la Policia Nacional.

D'acord amb aquesta informació, la presidenta de la Comunitat de Madrid, va sostreure dos pots de crema anti-edat d'una de les lleixes i va ser descoberta per una dependenta, que va avisar els de seguretat.

Els vigilants, que no van identificar Cifuentes com a número dos de l'Assemblea de Madrid, li van reclamar la mercaderia, però ella, que en un moment de la gravació els treu de la bossa i els mostra al personal de seguretat, va argumentar que eren de la seva propietat i ja els duia a la bossa quan va entrar a l'establiment.

Va ser en aquest punt quan el vigilant va trucar a la Policia, davant la negativa de Cifuentes d'abonar els flascons de crema. Sempre segons 'Ok Diario', dos agents de paisà de la Comissaria de Puente de Vallecas s'hi van personar i sí la van reconèixer. Va ser en aquell moment quan ella va abonar els productes i va abandonar l'establiment per una porta posterior.