Cap de setmana tràgic amb tres joves ofegats en tres punts diferents de la geografia espanyola. Un jove de 20 anys que havia desaparegut durant la matinada a la platja de la Malva-rosa de València va aparèixer mort ahir poc després de la una del migdia. Efectius de la Creu Roja, Policia Local, Policia Nacional i Salvament Marítim van participar en el rescat. La víctima s'havia endinsat al mar en una zona pròxima a una discoteca, i com que no tornava, un dels seus acompanyants va trucar al 112.

D'altra banda, una jove va morir divendres a la localitat de Monturque (Còrdova) en ofegar-se en una piscina particular, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil i del Servei d'Emergències del 112. Les primeres trucades que alertaven del succés es van produir pocs minuts després de les 7 de la tarda i informaven que una noia s'estava ofegant en una piscina d'un domicili de la localitat cordovesa. Quan els serveis sanitaris van arribar al lloc dels fets, van intentar sense èxit diverses tècniques de reanimació.

Finalment, un jove txec de 24 anys va morir, també divendres, ofegat a la platja de s'Illot de Mallorca. El turista es trobava amb un amic als voltants de la platja quan va decidir saltar des d'un penya-segat i tornar a la costa nedant. Poc després el seu cos va aparèixer surant a prop de les roques. Dos socorristes van intentar reanimar-però no van poder.