L'Ertzaintza investiga els indicis de criminalitat detectats en la troballa d'una nena de 9 anys que va aparèixer morta dimecres abraçada a la seva mare al seu domicili a Bilbao. Segons les primeres dades de la investigació, la nena no presentava danys físics visibles però sí la mare, que va ser atesa pels serveis mèdics i va ser traslladada a un centre sanitari en estat molt greu. De moment, la Policia basca no ha aclarit si podria tractar-se d'un cas de violència de gènere.

Una germana de la nena morta va accedir a l'interior de l'habitatge i va observar una dramàtica escena amb la petita morta en braços de la seva mare. La Policia basca espera els resultats de l'autòpsia del cos de la menor i investiga la resta de les circumstàncies de la seva mort.

Segons els veïns, la mare té problemes psicològics, tot i que van afegir que «era una mare meravellosa, que es desvivia per les seves filles», però que «ho ha passat molt malament a seva vida». «La vida de vegades és molt dura i hi ha persones que s'emporten el pitjor», va lamentar una de les veïnes, que es va mostrar molt afectada pels fets.