Només uns dies després de l'arxiu per part de la Fiscalia italiana de les vuit denúncies interposades per Juana Rivas contra la seva exparella, Francesco Arcuri, per «inversemblants» i no provats maltractaments als dos fills de tots dos, la dona ha interposat dues noves denúncies a Itàlia per aquest mateix motiu, presumpte maltractament a G. i D., de 12 i 6 anys, respectivament.

Per a això, com va confirmar l'equip legal de la dona, Rivas ha presentat en un jutjat de Càller (Itàlia) dos nous comunicats mèdics de lesions que mostrarien noves agressions d'Arcuri als seus fills que s'haurien produït en les darreres setmanes.

Les noves i enèsimes acusacions arriben quan la justícia italiana ha descartat -quan falta valorar el recurs interposat per Rivas, que s'ha de dilucidar el proper 3 de juliol- que Arcuri colpegés, vexés i insultés els seus fills en les vuit anteriors ocasions en què Rivas i la seva mare (en una ocasió) ho van denunciar, entre 2016 i 2018.

La Fiscalia ha mantingut fins ara que els informes de lesions eren insuficients i incompatibles amb les situacions descrites i denunciades, i que en realitat la personalitat «manipuladora» i «incapaç de distingir el seu interès del dels seus fills» de Rivas havia portat el seu fill més gran a inventar-se les agressions del seu pare per així acontentar la seva mare, a la qual considerava com la part «més feble».