Set persones van resultar ahir ferides, entre elles tres en estat crític, per un tiroteig ocorregut a la Universitat de Ball State a Indiana, segons van confirmar fonts policials a la cadena CBS.

El tiroteig va tenir lloc poc després de la una de la matinada, hora local, en una festa a la casa a l'oest del campus, segons ha informat el cap de la Policia de Muncie, Joe Winkle. Algunes de les víctimes són estudiants de la universitat, però es desconeix quantes, així com la gravetat de les ferides. El responsable dels trets està sota custòdia, pendent d'identificació.

Segons recullen els mitjans locals, la policia va realitzar almenys una detenció pels atacs a Indiana. Els mateixos mitjans van informar que VaShaun Harnett, de 19 anys, de Muncie, va ser acusat de dos càrrecs d'intent d'assassinat.

Fets investigats

D'aquesta manera, no queda clar si Harnett només podria ser l'autor de dos dels tirotejos o si podria haver-hi hagut més d'un tirador.

El cap de la policia de Muncie, Joe Winkle, va explicar a WXIN-TV que tres persones estaven en estat crític després dels fets. A més, Winkle va assegurar que algunes de les víctimes són estudiants de Ball State i que van ser transportades a un hospital a Indianapolis, a uns 80 quilòmetres al sud-oest de Muncie. Segons la policia, abans del tiroteig hi hauria hagut un enfrontament.