Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos morts en l'atac d'un home contra escolars al Japó

L'agressor, que es va treure la vida amb un ganivet, era pare d'un dels menors que es trobaven al lloc dels fets

Una nena d'onze anys i un adult van morir i 16 persones van resultar ferides per un atac amb arma blanca contra un grup d'escolars a la ciutat japonesa de Kawasaki, prop de Tòquio, segons la policia, que va confirmar també la mort de l'agressor. L'incident va tenir lloc a primera hora del matí quan un grup de menors esperava per pujar al seu autobús escolar en una carretera situada en un barri residencial a la ciutat de Kawasaki.

Un home d'uns 50 anys es va apropar al grup de menors amb ganivets a les dues mans i va començar a atacar el grup de forma indiscriminada. Segons fonts de la investigació esmentades per la cadena japonesa NHK, seria el pare d'un dels nens que es trobaven a la parada, veí també de Kawasaki.

Les forces de seguretat van interceptar l'atacant molt a prop del lloc dels fets, però aquest es va tallar el coll abans de ser detingut i va acabar morint a l'hospital com a conseqüència de les greus ferides que es va causar. A més, les autoritats van trobar dos ganivets al lloc en el qual es va produir l'incident.

Prem per veure més contingut per a tu