Un grup de manifestants en contra del Govern del president d'Hondures, Juan Orlando Hernández, va cremar la porta d'accés a l'ambaixada dels Estats Units a la capital del país, Tegucigalpa, en una nova jornada de protestes en les quals van exigir la dimissió del mandatari hondureny. L'ambaixada nord-americana al país havia emès un comunicat diverses hores abans en què demanava als hondurenys utilitzar la via del diàleg per resoldre els seus conflictes i evitar actes violents.

Els manifestants demanen que es deroguin els decrets que permetrien, segons van explicar, privatitzar els serveis públics de salut i educació i critiquen que els Estats Units «donin suport a la permanència en el poder d'Hernández».

L'incident es va produir dos dies després que les autoritats nord-americanes informessin que havien investigat el president hondureny en el marc d'un cas de blanqueig de capitals i tràfic de drogues. L'informe presentat dimarts davant un tribunal federal de Manhattan està relacionat amb un cas de narcotràfic obert contra el germà del president, Juan Antonio «Tony» Hernández.