La policia del comtat Gilchrist (Florida) investiga del cas d'un home que va irrompre a casa del seu veí i li va tallar el penis amb unes tisores, aparentment després d'haver-lo sorprès al llit amb la seva dona, van informar aquest dimecres mitjans locals.

La víctima, la identitat del qual no s'ha revelat, va ser portada a un hospital, on es troba estable, ha informat l'oficina sense donar altres detalls sobre la seva salut ni el tractament rebut.

L'agressor, Alex Bonilla, de 49 anys, va ser detingut el passat diumenge 14 de juliol i per quedar en llibertat condicional ha de pagar una fiança de 1,25 milions de dòlars.

Segons el relat de la víctima, Bonilla va irrompre a casa seva i a punta de pistola el va obligar a dirigir-se al dormitori, on el va lligar i li va tallar el penis, i després se'n va anar amb l'òrgan viril a les mans.

En aquest moment a la casa de la víctima hi havia dos nens.

El maig passat Bonilla va sorprendre a casa al veí amb la seva dona tenint sexe, assenyala l'informe policial de la detenció.

L'home està acusat dels càrrecs de crueltat infantil, entrada en una propietat amb la intenció de cometre un delicte, assalt agreujat, agressió agreujada, falsa detenció i ús d'arma de foc.