L'Ajuntament de Bilbao ha cancel·lat el concert que el raper madrileny C.Tangana tenia previst oferir el dissabte 24 d'agost al Parc Europa en el marc de l'Aste Nagusia de la capital biscaïna, després de les protestes per les lletres "masclistes" de les seves cançons. En el seu lloc actuarà el cantant porto-riqueny Pedro Capó, nét del llegendari Bobby Capó, autor de la coneguda cançó Pell Canela, segons han informat fonts del consistori bilbaí.

Després de la polèmica suscitada pel contingut de les lletres d'algunes de les composicions de C.Tangana, es va obrir una campanya de recollida de signatures per demanar l'anul·lació del seu concert, que va acumular 10.000 adhesions en 24 hores demanant la cancel·lació de l'actuació.

Substitut

Capó va iniciar la seva trajectòria musical en el grup Marka Registrada. Ha protagonitzat diversos musicals i participat en pel·lícules com 'Shut Up' i 'Paradís Travel ". Va reprendre la seva carrera musical en 2018 amb el llançament del single 'Calma'.

En 2019 va llançar una nova versió al costat d'Alicia Keys i Farruko. El concert de C.Tangana va ser anunciat per l'Ajuntament de Bilbao el passat 18 de juliol.