El Partit Laborista britànic va decidir al seu congrés anual que només concretarà després d'unes eleccions generals si dóna suport o no la permanència a la Unió Europea (UE) en un eventual segon referèndum. Els militants del principal partit de l'oposició van votar a favor d'una moció avalada pel líder, Jeremy Corbyn, que advoca per mantenir la neutralitat durant els comicis i en contra d'una altra alternativa que instava a donar suport des d'ara a la pertinença al bloc europeu.

Si arriba al poder en unes possibles eleccions anticipades, el Laborisme va explicar que negociarà un nou acord per a la retirada de la UE i convocarà un referèndum perquè els ciutadans escullin entre aquest pacte o romandre al bloc

Per altra banda, el primer ministre britànic, Boris Johnson, i el president dels Estats Units, Donald Trump, han acordat arribar a un acord comercial entre Londres i Washington per a juliol de 2020, segons el diari The Sun. Trump i Johnson podrien comprometre's públicament quan es reuneixin aquesta setmana a Nova York, en el marc de la Cimera del Clima de Nacions Unides.

En un altre ordre de coses, el Tribunal Suprem del Regne Unit anunciarà avui si el primer ministre britànic es va ajustar a la legalitat en suspendre el Parlament durant cinc setmanes. Els onze jutges del tribunal han de decidir si Johnson va intentar silenciar les cambres legislatives en les setmanes prèvies a la sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE).