El nombre 75.206 ha resultat premiat amb un dels vuit cinquens premis de la Rifa Extraordinària de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. El premi ha estat venut a l'Administració número dos de Sòria.

El número ha estat cantat a les 9.49 hores a la corda fluixa sisè de la segona taula. Nerea Parella Martínez i Alonso Dávalos Durán han cantat número i premi i Unai Baró Maldonado i Judith García Benítez han extret les boles. Nerea repeteix cantant un cinquè premi com ja va fer en 2018 en delectar el públic amb el primer gran premi que va aparèixer en el Sorteig l'any passat.

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest 22 de desembre 2.380 milions d'euros en premis, i els agraciats amb la grossa rebran 400.000 euros al desè, amb 680 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Els premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d'import inferior o igual a 20.000 euros no estaran subjectes al gravamen especial sobre els premis de determinades loteries, segons els límits que va fixar la Llei de pressupostos generals de l'Estat del 2018.