La borrasca Gloria va causar la mort d'un home que va ser atropellat per un vehicle a Astúries a causa de la neu que va caure a diversos punts d'Espanya, cosa que va provocar problemes en la circulació, mentre la previsió de pluja i vent va portar a tancar l'aeroport d'Alacant. L'accident mortal es va produir al vessant asturià del port de San Isidro, una de les zones en alerta taronja per nevades de fins a 20 centímetres, de la mateixa forma que a la veïna Cantàbria.

El sinistre, ocorregut a l'AS-112, a uns dos quilòmetres de l'estació hivernal de Fuentes de Invierno, va provocar la mort d'un home de 44 anys que posava les cadenes al seu vehicle quan va ser atropellat per una furgoneta el conductor de la qual va perdre el control de la mateixa quan baixava del port.

El temporal de pluja, neu, vent i onades va posar en alerta vermella la Comunitat Valenciana i les illes Balears, mentre els avisos taronges es van repartir per una vintena de províncies, segons les dades de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Per precaució i davant les previsions de pluges i forts vents, es va decidir el tancament operatiu de l'aeroport internacional d'Alacant-Elx des de l'una del migdia d'ahir fins a la mateixa hora d'avui.

Desallotjats a València

A la tarda, la Policia Local de València va informar els veïns residents al urbanització La Casbah, a primera línia de la platja del Saler, que havien d'abandonar els seus habitatges davant el fort onatge que presentava el mar en aquesta zona.

Les precipitacions de neu van obligar a usar cadenes a ports d'Astúries, on el pas de vehicles articulats va quedar tallat al port de Pajares a l'N-630, i vuit ports de la xarxa secundària necessitaven l'ús de cadenes. A Cantàbria, la neu va fer necessari l'ús de cadenes a Alto Campoo (CA-183) i a Estacas de Trueba (CA-631), on a més van prohibir el pas de camions i autobusos.