22 de gener de 2020
22.01.2020

«Pin parental»: Només hi ha denúncies a tres autonomies

Iglesias promet defensar l'educació pública «davant els hereus ideològics dels que feien cantar el 'Cara al Sol' als nens»

22.01.2020 | 00:58

Les queixes sobre les xerrades o tallers que s'imparteixen als centres escolars sobre diversitat sexual són residuals, ja que amb prou feines tres comunitats autònomes -Catalunya, Comunitat de Madrid i La Rioja- han registrat denúncies i la seva xifra és anecdòtica. El «pin parental» o autorització expressa dels pares perquè els seus fills acudeixin a activitats escolars complementàries és defensada per Vox, que especialment ha posat el focus en els tallers sobre diversitat sexual, i per part del PP sota, entre altres, l'argument que aquestes xerrades o tallers provoquen queixes de les famílies.

El vicepresident segon de Govern, Pablo Iglesias, va avisar els «hereus ideològics dels que van entregar l'educació a l'Església i van arrencar milers de nens dels seus pares per ensenyar-los a cantar el Cara al Sol», que l'Executiu va defensarà l'educació pública davant «els que volen tornar al passat» i els que creuen que educar en valors i en democràcia és «adoctrinar». Iglesias va acusar la «ultradreta i la ultra-ultradreta» d'atacar contínuament l'educació pública.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit