Set nous casos de coronavirus eleven a 24 el nombre d'infectats al conjunt de l'Estat el dijous a dos quarts de vuit del vespre. En aquesta xifra hi ha sumats els dos primers afectats, un turista alemany de vacances a les Canàries i un d'anglès a les Balears que ja han estat donats d'alta. Així doncs, en aquests moments hi ha 22 casos actius de coronavirus. En el cas dels 6 afectats del País Valencià, la consellera de Salut, Ana Barceló, ha explicat tots tenen símptomes lleus. La Junta de Castella i Lleó també ha indicat que l'infectat, el primer en aquesta Comunitat Autònoma, presenta un simptomatologia "inicialment lleu" i està ingressat a l'hospital en estat estable.

Dels sis nous infectats al País Valencià, que eleven a vuit la xifra global d'afectats en aquesta comunitat, dos estan ingressats a l'Hospital General Universitari de València, dos més a l'Hospital Clínic Universitari de València, un a l'Hospital de Sagunt i un altre a l'Hospital Doctor Peset.

Pel que fa a l'afectat a Castella i Lleó, la Junta ha informat que es tracta d'un jove que ha donat positiu a Segòvia. Presenta una simptomatologia "inicialment lleu" compatible amb una infecció respiratòria i està ingressat al Complex Assistencial segovià en estat estable.

També ha indicat que el jove ha tornat recentment d'Itàlia, fet que apunta a un cas importat.

Cal recordar que aquests 7 nous casos de coronavirus s'afegeixen als 17 que s'havien detectat fins ara, 4 a Madrid, 2 al País Valencià, 6 a les Canàries, 3 a Catalunya, 1 a les Balears i 1 a Andalusia. Dels 24, 22 continuen actius, mentre que 2 més ja han estat donats d'alta.