Un avió de la companyia estatal Pakistan International Airlines (PIA) es va estavellar al Pakistan en una zona residencial de la meridional ciutat de Karachi amb 99 persones a bord, en un acident en el qual van morir almenys 60 persones en la primera jornada de vacances pel final del Ramadà. Les autoritats van alertar que el nombre de víctimes mortals podria augmentar.

A primera hora de la tarda, el pilot de l'A-320 que volava entre Lahore i Karachi va avisar per ràdio que patia problemes tècnics quan es disposava a aterrar, estavellant-se en una zona residencial propera a l'Aeroport Internacional Jinnah, va relatar el director executiu de PIA, Arshad Malik. «Estem tornant, senyor, hem perdut els motors. Mayday, Mayday, Mayday», va afirmar el pilot de el vol, segons recull un enregistrament sense autentificar del lloc web liveatc.net, que grava les converses entre els vols i les torres de control. Després d'això, el silenci.

«Estava a un minut de l'aeroport», va explicar un portaveu de l'Autoritat d'Aviació Civil del Pakistan, Abdul Sattar. El portaveu havia informat en un principi que 107 persones viatjaven a l'avió, però més tard va rebaixar el nombre a 99, 91 passatgers i 8 membres de la tripulació.

L'aeronau va xocar contra diversos habitatges i va provocar incendis al barri Model Colony, que els bombers van trigar hores a apagar. Les televisions locals van mostrar imatges d'un dels motors entre les restes de les cases, una gran columna de fum i ferits entre les runes.

Després de diverses hores d'una operació de rescat de l'Exèrcit i l'administració civil es van recuperar entre les restes del desastre 60 cadàvers, va explicar Meeran Yusuf, portaveu de el Departament de Salut de la província de Sindh, de la que Karachi és la capital. La portaveu no va poder especificar si els morts eren passatgers del vol o veïns de la zona on es va estavellar. Almenys dos dels passatgers van ser rescatats amb vida.